وصفات - فى اول الصفحه

7 أسرار لنجاح الكيك من غادة التلي


غادة التلي - زعفران و فانيلا

لنجاح الكيك احرصي علي

اشعال الفرن قبل الخبز ب 10 دقائق
الخبز المثالي يكون علي درجه حراره 180
تأكدي من اختلاط البيكنج باودر بالدقيق جيدا او نخلهم مع بعض
لا تفتحي الفرن علي الكيكه قبل مرور 20 دقيقه علي الاقل من بدايه الخبز
اخفقي الزبده او السمنه مع السكر جيدا ولا تزيدي الخفق بعد اضافه الدقيق
انتبهي لتوزيع الحراره في الفرن و من صلاحيه البيكنج باودر
اخرجي البيض من الثلاجه قبل الاستعمال ب ساعه

إرسال تعليق

0 تعليقات