7 أسرار لنجاح الكيك من غادة التلي

BY Amira Fayed IN , , No comments



لنجاح الكيك احرصي علي

اشعال الفرن قبل الخبز ب١٠ دقائق
الخبز المثالي يكون علي درجه حراره ١٨٠
تأكدي من اختلاط البيكنج باودر بالدقيق جيدا او نخلهم مع بعض
لا تفتحي الفرن علي الكيكه قبل مرور ٢٠ دقيقه علي الاقل من بدايه الخبز
اخفقي الزبده او السمنه مع السكر جيدا و لا تزيدي الخفق بعد اضافه الدقيق
انتبهي لتوزيع الحراره في الفرن و من صلاحيه البيكنج باودر
اخرجي البيض من الثلاجه قبل الاستعمال ب ساعه 

Reactions:

0 comments:

Post a Comment