وصفات - فى اول الصفحه

الفراخ بالصويا صوص و الزبادي




المكونات




فرخه


زعتر


نعناع


بصله


زبادي


مستكه


حبهان


ورق لوروا


نصف ليمونه






الطريقه




نقوم بخلط الصويا صوص بالزبادي والنعناع و الزعتر و الليمون


بعد غسل الفرحه جيدا نقوم بتبيل اجزاء الفرخه بالخليط السابق ويفضل تركها في الثلاجه 4 ساعات


و يمكن تسويتها بدون الآنتظار نقطع البصله حلقات في الصينيه

نضع المستكه - الحبهان - ورق لوروا


وقليل من الزعتر والنعناع في الصينيه ثم نضع الفرخه


و نغطيها بورق فويل لمدة ساعه بعد ساعه ننزع ورق الفويل


ثم ندخلها الفرن الي ان تحمر


ثم ننزعها و نضعه في طبق التقديم




و بالهنا و الشفا


إرسال تعليق

0 تعليقات