وصفات - فى اول الصفحه

حواوشي بحشوة البيتزا



زمن التحضير: 7
زمن الطهي: 12

المقادير

وصفة اختراع بين المطبخ المصري والايطالي سهلة واقتصادية
ممكن تتعمل من البواقي اللي في الثلاجة ولذيذة جدااا

تنفع فطار وغذاء وعشاء

عيش بلدي
جبنة شيدر أو فلمنك
جبنة موتزيريلا
زيتون
فلفل الوان
مستردة
صلصة - معجون طماطم
طبعا ممكن تكون صلصة بيتزا معمولة في البيت
زعتر
اختياري - بصل مقطع صغير
اختياري - ثوم
اختياري - بواقي فراخ مسلوقة أو بسطرمة أو سوسيس
ورق زبده

الطريقه

نقسم العيش البلدي نصين
أو نفتح فتحة في تدويرته
ندهن العيش بالمستردة والصلصة ونضع الجبن
ثم نقوم بتوزيع جميع المكونات جواه
نلفه في طبقتين من ورق الزبدة كويس زي الحواوشي
ونضعه في الفرن لمدة حوالي 10-15 ساعة على حراة متوسطة
الجبنة هتسيح والعيش هيكون بيقرمش شوية

بالهنا والشفا

إرسال تعليق

0 تعليقات