وصفات - فى اول الصفحه

ستيك الاكريم مع سبانخ بوريه



المكونات

قطعه ستيك من اللحم البقري
كريمه لباني او قشطه
سبانخ+ قرنبيط - زهره
زبده
التوابل : ملح + فلفل ابيض + زعتر + بهار لحم

طريقه لتحضير

نسلق السبانخ اولا بدون العروق
نسلق القرنبيط مع عصير ليمون
ننظف قطعه الستيك من الدهون

نحضرصوص الاكريم

نسوي الكريمه في طاسه مع قليل من الزبده والتوابل طريقه التسويه

نرفع طاسه علي النار مع الزبده ونضع الستيك ونسويه علي الجانبين علي نار هادئه
حتي التسويه الكامله

طريقه التقديم

نضع قطعه الستيك في طبق التقديم وبجانبها كميه مناسبه من السبانخ المسلوقه مع قطعه القرنبيط
ويقدم ساخن والف هنا وشفا

إرسال تعليق

0 تعليقات