وصفات - فى اول الصفحه

ساندوتش الجمبرى




في مقلاه حمي الزيت وضيفي عليه الربيان
اول ميبتدى المية تنشف نضيف بهارات مثل
فلفل احمر بابريكا
فلفل اسود
فلفل احمر مجروش
ونص مكعب ماجي
وشويه صويا صوص
وشوي اويستر صوص لو عندك
قلبى كويس التوابل وقطعي بصله بيضاء كبيرة مكعبات مع فلفل رومي اخضر وضيفيه
ووطي النار وخليه شوي عشر دقايق تقريبا
بس خلي البصل والفلفل فيهم شوية قرمشه
هنجهز الفينو ونحط جبنة سلايس اى طعم
هنحط الجمبرى
وهنحطة فى الميكرويف 20 ثانية عشان نسيح الجبنة وتذوب فى الجمبرى
وبالهنا والشفاء

إرسال تعليق

0 تعليقات