المقادير
نص كوب جبنه رومى مبشوره
نص كوب بقسماط مطحون
بيضه كبيره
كوب صلصه ايطاليه وموجوده فى الصوصات
نص كيلو صدور فراخ
ملح وفلفل اسود
الطريقه
حمى الفرن على 400 ثم ادهنى قالب كيك طويل وبطنيه بالفويل وادهنى ثاتيه
ارفعى على جنب نص كوب من الصلصه
اخلطى بقيه المقادير فى الخلاط ثم ضعيها فى القالب
ضعى بقيه الصلصه على الوجه ثم اخبزيه فى الفرن لمده ساعه
واتركيه يرتاح 10 دقائق قبل اخراجه وتقطيعه
نص كوب جبنه رومى مبشوره
نص كوب بقسماط مطحون
بيضه كبيره
كوب صلصه ايطاليه وموجوده فى الصوصات
نص كيلو صدور فراخ
ملح وفلفل اسود
الطريقه
حمى الفرن على 400 ثم ادهنى قالب كيك طويل وبطنيه بالفويل وادهنى ثاتيه
ارفعى على جنب نص كوب من الصلصه
اخلطى بقيه المقادير فى الخلاط ثم ضعيها فى القالب
ضعى بقيه الصلصه على الوجه ثم اخبزيه فى الفرن لمده ساعه
واتركيه يرتاح 10 دقائق قبل اخراجه وتقطيعه
0 تعليقات