وصفات - فى اول الصفحه

الباذنجان بالفراخ والبشميل


المقادير والطريقه

شوحى بصلتين مع 6 فصوص ثوم كويس
ثم زودى قرن فلفل حامى ونص كيلو صدور فراخ شرائح
وقلبى كويس لغايه الفراخ ما تشرب ميتها وتتشوح كويس
زودى عصير 4 طماطم متوسطه من غير ميه
وملعقه كبيره صلصه
وملعقه كبيره زعتر
ونص ملعقه بهارات وملح
وفلفل وخليهم يغلوا 5 دقائق
قطعى كيلو الباذنجان شرائح ثم اصابع تخينه ورشيه بالملح ثم حاجه من ثلاثه اما تقليه
واما تحطيه فى الفرن واما تسلقيه 3 دقائق ثم تشوحيه فى ملعقه زيت وانا عملت كده
قلبى الباذنجان مع الفراخ
اعملى 4 اكواب بشميل واخلطى نصهم مع الباذنجان والفراخ
اسلقى ثلثين كيس مكرونه وحطيه على الوجه وعليه بقيه البشميل ودخليه الفرن
بتكون مشطشطه وتحفه

إرسال تعليق

0 تعليقات