وصفات - فى اول الصفحه

قوارب البطاطا



نغسل البطاط ونشفه ويكون البطاط بالطول مثل الصوره

قطعت جزء من الجنب مثل الصوره وثم قطعت الجزء الثاني

 فرغته من جوه مثل الصوره

 سلقــته مع شوي ملح وفلفل اسود خمس دقائق يعني نص استواء ثم قليته بالزيت

 سلقت قطع البطاطس اللي قطعتها الاجزاء وثم هرسته

قطعت بصل نوعين بصل عادي واخضر حمسته مع زيت
ثم وضعت اللحم المفروم وملعقه صغيره كل من
(ملح + فلفل اسود + فلفل مجروش + بهارات مشكا + كسبره)
 

وضعت البطاط اللي هرسته وحركته
ثم وضعت طماط وشوي كريمه خفق
او ملعقتين كبارقشطه ونحركه ونطفي عليها



وضعت البطاطس في صينيه وحشيته بالحشوه وضعت جبن
موزريلا وصبيت عليه كريمه خفق او قشطه
مثل الصور وندخله الفرن من فوق حتي يذوب الجبن





إرسال تعليق

0 تعليقات