طريقة عمل بطاطس ودجز



المقادير

بطاطس وسط تقطع على شكل هلال دون تقشير تغسل جيدا لازاله الاتربه تسلق لمدة 5 دقائق
ضعي كمية من الدقيق في كيس بحيث تتناسب مع كميه البطاطس
اضيفي ملعقه أو ملعقتين من النشا لإكساب البطاطس النكهه المقرمشة
ملعقه صغيره ثوم بودره
فلفل اسود وملح
القليل من الكمون
ملعقه كبيره من البابريكا لإضفاء لون وطعم جيد للبطاطس عند القلي

الطريقة

ادهني البطاطس بقليل من زيت الزيتون كي يتماسك الخليط مع البطاطس
ضعي البطاطس داخل الكيس ورجي الكيس جيدا كي يتمازج الخليط مع البطاطس
واخيرا يمكنك شوي الخليط في الفرن أو قليه بالزيت الحار

Reactions:

0 comments:

Post a Comment