وصفات - فى اول الصفحه

بسكويت الفانيليا

المقادير

كوب زبدة
2 كوب دقيق
صفار 3 بيضات
معلقة صغيرة فانيليا
كوب سكر بودرة

الطريقة

ننخل الدقيق و نحط علية 3/4 كمية السكر
نضع الزبدة على الدقيق ونخلطهم كويس مع بعض لحد ما تشعرى ان الدقيق كله بقى فية زبدة نضرب بالشوكة صفار البيض
مع الفانيليا ونضعهم على خليط الدقيق ونعجنهم كويس قوى بأيدنا وبسرعة علشان حرارة ايدك ما تزوبش الزبدة
غطى العجينة بكيس نايلون وحطيها فى الثلاجة 3 ساعات
تطلعيها من الثلاجة وتفرديها بالنشابة وتشكليها زى ما انتى عاوزة
بقطاعة البسكوت او تعملى صوابع صغيرة وتلفيها على هيئة هلال او على هيئة دوائر و تضعيه فى صينية مدهونة خفيف وتدخلية فى فرن
متوسط الحرارة لحد ما تلاقى لونة بقى اصفر دهبى علشان ما ينشفش منك
و تقريبا حوالى 10 دقائق لما يطلع من الفرن
وهو ساخن رشى علية بالمنخل باقى السكر اللى احنا شايلينة - الربع كوب

إرسال تعليق

0 تعليقات