وصفات - فى اول الصفحه

بسكويت اليانسون

المقادير

كوب زيت
كوب سمن
8 بيضات + 2 صفار بيض
4/1 1 كيلو دقيق
2/1 1 كوب سكر بودرة
3 معالق كبيرة يانسون صحيح ومحمص
1 معلقة شاى بيكنج بودر
1/2 معلقة شاى نشادر _ فانيليا

الطريقة

فى الخلاط نضرب الاول الزيت شوية
ثم نضع علية السمن ويضرب قليلا مع الزيت
نضع عليهم السكر ويضرب
نضيف البيض واحدة واحدة مع الفانيليا ونضربهم شوية
اضع اليانسون واضرب شوية
اضع البيكنج بودر والنشادر على الدقيق
اضيف الدقيق للمقدار
واخلط كويس بايدى كلة مع بعضة
ادهن صينية بالزيت
وابدء اعمل قطعة من العجينة على هيئة رغيف فينو
واترك مسافة فى الصينية بين كل رغيف و رغيف
ادخلهم الفرن لحد ما يستوا فى حرارة متوسطة
اطلعهم من الفرن و ابدء فى تقطيع كل رغيف بالعرض بالسكينة
على هيئة شرايح رفيعة ارصص هذة الشرايح فى الصينية تانى
وادخلهم الفرن لحد ما يحمر وجهها

إرسال تعليق

0 تعليقات