وصفات - فى اول الصفحه

ودجيز





المقادير

بطاطس
كاس دقيق
و2 ملعقه بيكنج بودر
ملعقه شطه
ملعقة كركم
ملح حسب الرغبه
ماء

الطريقة

 تقطع البطاطس بشكل نص قمر (مثل طريقة المطعم) و تسلق ربع سلق 
 تخلط المقادير السابقه ( التوابل ) جيدا في قدر
 و يضاف الماء حتى يتكون لدينا خليط متوسط السمك 
 يوضع الخليط على البطاطس و تقلب جيداَ 
 تغطى البطاطس و تترك لمدة نصف ساعه أو ساعة حتى تأخذ النكهه 
 تقلى البطاطس بالزيت ثم يصفى من الزيت و يقدم 
أو تحمر في الفرن بتكون ألذ وأخف وتقدم ساخنه

إرسال تعليق

0 تعليقات