وصفات - فى اول الصفحه

جيلى الفراولة بالرمان



المقادير

عدد 2 كيس جيلى وزن الكيس 50 جرام
و2 حبة رمان كبيره

الطريقه

نقوم بعمل الجيلى كوب ماء لكل 50 جرام جيلى او على حسب المكتوب على العبوه
ولاكن قليلى المويه عن المقدار المكتوب على العبوه حتى يكون ثقيل
 نقوم بوضع حبات الرومان فى القالب المخصص للجيلى ونضع عليه الجيلى
ملحوظه تاكدى من ان الماء لابد ان يكون مغلى كويس قبل وضع الجيلى 
وضعيه بالثلاجه حتى يتماسك الجيلى واقلبيه عن طريق حمام ماء ساخن
بالهنا والشفا

ملحوظه

الرمان بيكون كتير وبعدين لما تخرجيه من القالب
 لازم يكون فى ماء ساخن وسيبى القالب فتره فى الماء الساخن
 قبل ما تقلبيه ولما تقلبيه ابقى صفى الجيلى السايح 
ونظفى الطبق هيكون نفس الشكل ده بالف هنا

إرسال تعليق

0 تعليقات