وصفات - فى اول الصفحه

سمك هندى بالكارى


المقادير

نص كيلو سمك فيليه
6 فصوص ثوم
قرن فلفل حار
50 جم تمر هندى
بصله كبيره
حبه طماطم
نص ملعقه كارى
نص ملعقه سكر بنى

الطريقه

ينقع التمر هندى فى كوب ماء ثلث ساعه ثم يذوب قدر الامكان ويعصر ويرمى التفل
يضرب فى الخلاط ماء التمر هندى مع الطماطم
يفرم البصل والثوم والفلفل الحار ويلقبوا فى ملعقه زيت زيتون حتى يحمروا
يضاف الكارى والعصير والسكر ويغلوا جيدا ثم يضاف السمك ويغطى لمده 10 دقائق

إرسال تعليق

0 تعليقات