وصفات - فى اول الصفحه

لحم بتلو مغربى بالتفاح الاخضر

 
 
 
المقادير والطريقه
 
 
يتبل اللحم بالزنجبيل والزعفران والفلفل والبهار والحبهان
 ويضاف له زيت الزيتون
 ثم بصل مفروم وبقدونس وكزبره خضراء وكوب ماء وقرفه عيدان
ويغطي ويدخل الفرن 45 دقيقه علي الصاج
 يقطع نفس كميه التفاح واللحم الي مكعبات بالقشر
ويزال البذور ويسلق مع شويه زيت
 (سكر لو اراد )
وقرفه 1/4 ساعه ثم يضاف فوق اللحم المستوي
(ممكن يضاف في التفاح مع بهاراته الي اللحم في نصف السواء ويستوي معاه)

إرسال تعليق

0 تعليقات