وصفات - فى اول الصفحه

النيفا

 
 
 
المقادير

كيلو لحم للنيفا
و3 بصلات كبيره
و2 حبه طماطم معصوره
و2 كوب شوربه

الطريقه

تسلق اللحمه كويس جدا بالبصل والملح والفلفل وورق اللاورا حتى تنضج ثلاثه ارباع السوا
يبشر البصل ويعصر لاخد ماء البصل فقط واضافة عصير طماطم
ويتبل عصير البصل وعصير الطماطم بالملح والفلفل
تأخذ قطع اللحم وتقلب فى العصير وترص فى صينيه
ويرش باقى العصير على وش اللحمه
بعد ذلك تسقى بالشوربه
وتدخل الفر حتى يحمر وجه اللحمه
بعد ذلك تقدم ساخنه مع الصوص بتاعها

إرسال تعليق

0 تعليقات