لانشون الفراخ

Posted by Amira Fayed on 10:16:00 PM with No comments


المقادير

نص كيلو صدور دجاج منزوعه العظم مغسوله كويس
و3 بيضات
و3 ملاعق دقيق
و3 فصوص ثوم
و3 خبات جبن مثلثات او جبن كيري
بصله صغيره
و2 مكعب ماجي
و3 حبات هيل - جبهان
رشه فلفل اسود
ربع ملعقه صغيره زنجبيل مطحون
ربع ملعقه صغيره ثوم باودر - حسب رغبتك
كوب صغير زيت نباتي
صبغه حمراء لاعطاء لون
ملح

الطريقه 

نضع صدور الدجاج فى الكبه للفرم ثم نضيف باقى المكونات
 ونكمل فرمها ونتاكد من ان الخليط اصبح متجانس نحضر ورق الومنيوم 
ونقوم بفرد الخليط ومن الممكن نضع زيتون مخلى فى المنتصف
 ونقوم بلف ررول نحكم اللفه كويس يكون فى ايناء كبير على النار بيغلى 
نضع فيه الانشون لمدة 20 دقيقه تقريبا 
ثم يترك ليبرد ويقطه وبالهنا والشفا

لانشون اللحم نفس الشئ بس بدل الدجاج لحمه وممكن تعمليه بلحم الديك الرومي

Reactions: