وصفات - فى اول الصفحه

فطيرة السمك الانجليزيه



المقادير والطريقه

نسلق السمك فى لبن ثم نصفيه ونحمر الدقيق
ثم نضيف له اللبن المصفى لنعمل بشاميل يضاف له بعض الكريمه
نحمر بصل وثوم وفلفل حار واخضر وبازلاء مسلوقه وبروكلى اذا وجد
ثم يضافوا جميعا للسمك والكريمه ويقلبو جيدا ويبهروا
ثم يوضعو فى البايركس ويرشوا بالموتزاريلا وجوزة الطيب
تعد البطاطس البيوريه بالزبدة ويغطى بها وجه السمك
وترش بالجبن الرومى والشيدر وتدخل الفرن لتحمر
من الممكن اضافه ثوم وسور كريم للبطاطس

إرسال تعليق

0 تعليقات