طريقه روعه لقلي البطاطس

Posted by Amira Fayed on May 17, 2013 with No comments



تجيب البطاطس وتقشرها طبعا
و تقطعها أصابع وبعدين أثناء التقطيع حط حله بها ماء و مقدار مناسب من الملح على النار
ولما يغلي الماء حط عليها فنجان قهوه من الخل الابيض
وتضيف البطاطس وتتركها لمدة خمس دقائق تغلي
بعدين تصفيها من الماء جيدااا و تسخن الزيت وتقليها عادي
هاتاخذ وقت اطول شوي في الزيت
لكن لا تتركها حتى تأخذ لون أحمر
بتطلعها وهي شبه صفراء و هاتلاقيها مقرمشه جداً من الخارج وبنفس الوقت طريه من الداخل
يعني لو تركتها لتاخذ اللون الأحمر او الذهبي الداكن هاتنشف زياده عن اللازم

Reactions: