وصفات - فى اول الصفحه

اصابع البطاطس الهشه المحشيه



المقادير والطريقه


بتجيبى البطاطس تسلقيها وتهرسيها بهراسة البطاطس او الشوكه
بس ايااكى تعمليها ف الكبه احسن تسيح
تضيفى حوالى2 ملعقه زيت زيتون وملح وفلفل وشوية خضره بسيطه
تسيبيها نص ساعه ف التلاجه
تكوري واحده واحده وتغرسي صابعك فيها
و تحشيها جبنه كيرى او لافاش ملزوقه بجبنه رومى مبشوره
وربع زيتونه
تقفلى عل الحشو وتكوريها وتصبعيها
سيبيها نص ساعه ف الفريزر
طلعيها حطيها بيض بلبن بعدين بقسماط مع فيجيتار
تدخليها الفريزر كمان شويه وتقلى

ملحوظه لو العجينه مش مريحاكى ضيفى نقط من زيت الزيتون

إرسال تعليق

0 تعليقات