اللحم بصوص الزبادي

Posted by Amira Fayed on June 21, 2013 with No comments


المقادير

كوب كبير 250 ملل من الزبادى
ملعقه صغيره نشا
ربع كوب لبن
قليل من المرق
ثوم مفروم
نص ملعقه كزبره ناشفه
نص ملعقه سكر

الطريقة

يشوي اللحم البفتيك علي الجريل ويترك جانبا
نخلط النشا اللبن
ويضاف للزبادى ويخلطا معا ثم نضعهم على النار
حتى الغليان واذا كان الصوص سميك
ضيف لة قليل من المرق ويترك ليكون صوص متوسط السمك
نحمر الثوم المفروم والكسبرة فى ملعقه زيت زيتون
ثم نخلطه مع صوص الزبادى
نضع الارز الساخن فى الطبق وعليه اللحم المشوي
تم ننزل علية بصوص الزبادى

Reactions: