ساندويش اللحم

Posted by Amira Fayed on October 31, 2014 with No comments


المقادير

ستيك لحم ( يقطع شرايح طوليه ) الكميه حسب افراد الاسره
بصله بيضه كبيره او 2 بصل صغار 
خبز فرنساوى 
اربع ملاعق صغيره زبده 
صلصه التباسكو اكيد الكل يعرفها - الشطه
نصف كوب صلصه صويا صوص
بهارات حسب رغبتك

الطريقة 

نقطع البصل شرايح طوليه 
نقلي شرايح البصل باضافه ملعقتين زبده الى ان تحمر وبعدين نرفعها من المقلاه 
في نفس المقلاه نضيف الزبده المتبقيه ونحمر شرايح اللحم
ونتبلها بالملح والفلفل والبهار اللي تحبينه 
لما تكمل نص سواها نضيف الصويا صوص و5 نقط من التباسكو - الشطه 
بعد ماتخلص سواها نحشي الخبز باللحم وبالبصل وتقدم ساخن

Reactions:
Categories: