باف باستري بالتونة

Posted by Amira Fayed on February 19, 2016 with No comments


للمدرسة باسويها من بالليل و لما تطلع من الفرن
و تبرد خالص اشيلها في علبة مقفولة في الثلاجة
و الصبح احطها في اللانش بوكس من غير تسخين

المقادير

مربعات باف باستري ( موجودة جاهزة في الثلاجات في اي سوبر ماركت مع الجلاش و الكنافة ) 
تونة 
بصلة صغيرة مبشورة
مكعبات طماطم
مكعبات فلفل اخضر
كمون
زيت
ليمون 
بيضة مخفوقة عليها رشة ملح لدهان الوجه 

الطريقة

نخرج مكعبات الباف باستري من الفريزر
و تترك حوالي نصف ساعة بس تبتدي تفك 
تصفى التونة من الزيت الموجودة فيه
و تتبل بالبصل و الطماطم و الفلفل الاخضر والليمون و الليمون و الزيت و تقلب جيدا 
نخرج مربع من الباف باستري و نقسمه بالسكين الي مثلثين و نضع حشو التونة على مثلث
ثم نضع المثلث الاخر فوقه و نضغط عاى الاطراف بالشوكة علشان يمسك كويس 
ندهن الوجه بالبيضة المخفوقة و تكرر نفس الخطوة مع باقي المربعات
ثم توضع في فرن ساخن في الرف الاوسط حتى يحمر الوجه

Reactions: