باذنجان باللحمة المفرومة

Posted by Amira Fayed on February 22, 2016 with No comments


المقادير

500 جرام لحم مفروم
شريحة خبز توست منقوعه في اللبن ومصفاه
بصله متوسطه مفرومه ناعم
فص ثوم مفروم
1/4كوب بقدونس مفرم
بيضه
2حبة باذنجان مقطعه شرائح
2حبة طماطم مفرومه
جبنه برميزان ومودزريلا مبشوره
ملح وفلفل وكمون وبابريكا

الطريقه

اقلى الباذنجان في الزيت ونتركه ليبرد
ثم اخلطى اللحم المفروم مع البصل والثوم والبقدونس والخبز والبيضه والتوابل
وقومى بتشكيل اللحمة اصابع مثل الكفته ونقليه في الزيت الساخن ثم نضع اصابع الكفته في
شرائح الباذنجان ونضعها في صينيه ونضع عليها الطماطم والجبنه وندخله
الفرن لمدة 15 دقيقه ويقدم مع الأرز الابيض

وبالصحة والهنا
Reactions: