باف باستري بحشوة الخضروات

Posted by Amira Fayed on February 18, 2016 with No comments


استخدمت رقائق الباف باستري على شكل مربعات اللي بتتباع جاهزة
و يدوب باطلعها من الفريزر و تتبتدي تفك استخدمها علطول 

حشو الخضروات 

فلفل اخضر مقطع مكعبات 
طماطم مقطعة مكعبات 
بصلة صغيرة مبشورة 
بطاطس مسلوقة و مهروسة 
ملح و فلفل
رشة اعشاب عطرية ( ممكن زعتر او ريحان مجففين ) 
تخلط المقادير السابقة جيدا و ترش بالبهارات 

الطريقة

شرائح الباف باستري بتكون على شكل مربعات
نضع الحشو على احد اطراف المربع و نطبق الطرف التاني عليه 
علشان العجينة ما تفتحش في السوا ندهن الاطراف خفيف بالماء و نقفلها
ونرجع نضغط بظهر الشوطة على الاطراف بعد ما قفلناها 
ندهن الوجه بالبيض وممكن يرش الوجه بحبة البركة بعد ما ندهنه
و توضع في صينية فرن في الرف الاوسط على حرارة 200 تقريبا حتى يحمر الوجه و تقدم

Reactions: