المقادير
مقدار 100 جرام دقيق
و100 جرام سكر
و4 صفار بيض
و4 بياض بيض
فانيليا
ملعقه صغيره بيكنج بودر
مربى للحشو
الطريقه
نضرب البياض مع رشة ملح
وبعدين نحط نص كمية السكرعليه ونستمر فى الخفق
لحد ما يصبح مارينج زى الصورة
خفق الصفار مع السكر الباقى والفانليا
لحد ما يفتح لونه زى الصورة
لحد ما يفتح لونه زى الصورة
حط كمية من المارينج عليه
ونقلب براحة من فوق لتحت وبعدين نرش شوية دقيق
ونقلب براحة من فوق لتحت ثم مارينج ونقلب
ثم دقيق ونقلب لحد ما نخلص الدقيق والمارينج
بس خلى بالك احنا بدانا بالمارينج وهننهى بيه بردو
ونقلب براحة من فوق لتحت وبعدين نرش شوية دقيق
ونقلب براحة من فوق لتحت ثم مارينج ونقلب
ثم دقيق ونقلب لحد ما نخلص الدقيق والمارينج
بس خلى بالك احنا بدانا بالمارينج وهننهى بيه بردو
ودة الخليط الماريتج والدقيق
دهن صاج بالزبدة ونفرش ورق زبدة
ونصب الخليط ونفرده كويس فى الصاج
ويدخل الفرن 180 لمدة 10 دقايق
واول ما يخرج من الفرن تغطيه بورق زبدة
وتسبيه لحد ما يبرد وبكده بفضل طرى وتقدرى تلفيه
ونصب الخليط ونفرده كويس فى الصاج
ويدخل الفرن 180 لمدة 10 دقايق
واول ما يخرج من الفرن تغطيه بورق زبدة
وتسبيه لحد ما يبرد وبكده بفضل طرى وتقدرى تلفيه
بنشيل ورق الزبدة بشويش
ونقطع الحروف وندهن مربى ونلفها بشويش
وهى طبعا على ورق زبدة
وهو هيساعدك انك تلفيها كويس
ونقطع الحروف وندهن مربى ونلفها بشويش
وهى طبعا على ورق زبدة
وهو هيساعدك انك تلفيها كويس
ويدهن السويسرول مربى وبنلفو على شكل اسطوانة
وبنلفو على شكل اسطوانة
لفيها فى ورق الزبدة ودخليها الثلاجة
0 تعليقات