وصفات - فى اول الصفحه

السويسرول خطوة بخطوة


المقادير

مقدار 100 جرام دقيق
و100 جرام سكر
و4 صفار بيض
و4 بياض بيض
فانيليا
ملعقه صغيره بيكنج بودر
مربى للحشو

الطريقه

نضرب البياض مع رشة ملح



وبعدين نحط نص كمية السكرعليه ونستمر فى الخفق
 لحد ما يصبح مارينج زى الصورة



خفق الصفار مع السكر الباقى والفانليا
لحد ما يفتح لونه زى الصورة



حط كمية من المارينج عليه
ونقلب براحة من فوق لتحت وبعدين نرش شوية دقيق
 ونقلب براحة من فوق لتحت ثم مارينج ونقلب
ثم دقيق ونقلب لحد ما نخلص الدقيق والمارينج
بس خلى بالك احنا بدانا بالمارينج وهننهى بيه بردو


ودة الخليط الماريتج والدقيق


دهن صاج بالزبدة ونفرش ورق زبدة
ونصب الخليط ونفرده كويس فى الصاج
ويدخل الفرن 180 لمدة 10 دقايق
واول ما يخرج من الفرن تغطيه بورق زبدة
 وتسبيه لحد ما يبرد وبكده بفضل طرى وتقدرى تلفيه



بنشيل ورق الزبدة بشويش
ونقطع الحروف وندهن مربى ونلفها بشويش
وهى طبعا على ورق زبدة
وهو هيساعدك انك تلفيها كويس


ويدهن السويسرول مربى وبنلفو على شكل اسطوانة



وبنلفو على شكل اسطوانة



لفيها فى ورق الزبدة ودخليها الثلاجة




ودة الشكل النهائى





إرسال تعليق

0 تعليقات