المقادير
4 رنجات
بصلة
ربع كوب خل
ربع كوب ميه
ملح وفلفل أسود
2 ملعقة مسطردة
فلفل ملون مفروم صغير
نص حزمة شبت مفرومة
الطريقة
أول حاجة هتنقعي الرنجة في ميه مغلية
لمدة 2 : 3 دقائق علشان تنزل الميكروبات
نظّفي الرنجة وانزعي منها السلسلة والجلد والرأس والذيل واقسميها نصفين
قطّعي البصل حلقات رفيعة ورصّيها فوق الرنجة
اخلطي الخل والميه والفلفل الملوّن المفروم والشبت المفروم والفلفل الأسود والمسطرده
واطبخيهم على النار لمدة 6 : 8 دقائق
سيبي الخليط ده يبرد وصبّيه على الرنجة
وغطّيها وحطيها في الثلاجة مدة كافية
علشان الرنجة تتشرّب الصوص
وبالهنا والشفا
- الرئيسية
- وصفة اليوم
- فـيـديـوهـات
- جمال وموضة
- لايف ستايل
- وصفات منوعة
- _وجبات رئيسية
- __الأسماك وثمار البحر
- __اللحوم والمشويات
- __الدجاج والطيور
- __البيتزا والفطائر
- __أطباق المكرونات والباستا
- __أطباق الأرز
- __أطباق المحاشي
- _وصفات مُجمعة
- __نصائح لكى
- __جميع طرق الكب كيك
- __جميع طرق التشيز كيك
- __الكيكة الاسفنجية
- __وصفات النوتيلا
- __ملف البقع والتنظيف
- __البدائل المطبخية
- __البهارات والأعشاب
- __جميع أنواع المخللات
- _وصفات المناسبات
- __وصفات الكريسماس
- __وصفات عيد الحب
- __وصفات شم النسيم
- __وصفات رمضانيه
- __وصفات العيد
- _وصفات أجنبية
- __Main Meals
- __Seafood
- __Pasta & Rice
- __Pizza
- __Sandwiches
- __Dessert
- __Salad & soup
- __Appetizers
- __Light meals
- __Fitness
- Coffee
- Shopping
0 تعليقات