For Pizza lovers … Mini Pizza Rolls

Ingredients
2 Cups flour
3 Tablespoons butter, cubed
1 Tablespoon powdered milk
1/2 Cup water
1/2 Cup pizza sauce
1 Onion, finely chopped
1/8 kg salami, minced
1/3 Cup Shredded mozzarella cheese
2 Tablespoons parsley, chopped

For topping

Some labneh with grilled red bell pepper and black olives or boiled corn.
Various kinds of cold cuts shaped into small cones
and sealed at the edges with some labneh or cream cheese.
Roast beef fillet with grilled red bell pepper and grilled onion slices.

Method

Preheat the oven to 180 °c.
Mix flour and butter in a bowl with finger tips till it is grainy like breadcrumbs.
Dissolve the powdered milk in water then add it to the flour mixture.
Knead the dough using hands until you achieve soft and stiff dough, let it rest aside for few minutes.
Roll the dough over flour-sprinkled surface with a rolling pin.
Shape the dough into rectangle, spread the pizza sauce over.
Mix the rest of the ingredients in a bowl and spread over the sauce (be sure not to place the sauce or the mixture on the edges).
Roll the dough and shape into a cylinder and seal the edges, cut into slices using a sharp knife.
Arrange the slices in a baking sheet and bake in the preheated oven for about 20 minutes or until golden brown.
Cover the pizza rolls with labneh, olives, cold cuts or roast beef (as desired).
Arrange in a serving plate and serve hot.

To prepare the pizza sauce, heat two tablespoons of oil,
then add chopped onion and garlic and stir for 5 minutes until soft.
Add two cups of diced tomato with juice with 4 tablespoons of tomato paste,
season the mix with salt and pepper and a little bit of oregano over medium heat until boiling,
reduce heat and simmer for 30 minutes,
to reduce water content, Remove from heat and let it cool down.


لمحبي البيتزا إصنعها على شكل لفائف

المقادير

2 كوب دقيق
3 ملعقة كبيرة زبدة قطع
1/2 كوب حليب
و4 ملعقة كبيرة صلصة بيتزا
1 بصل مفروم ناعم
1/8 كيلو سلامي مفروم
1/3 كوب جبنة شيدر مبشورة
2 ملعقة كبيرة بقدونس مفروم
خليط التغطية حسب الرغبة

الطريقة

يُسخن الفرن على درجة حرارة 180 مئوية
يُدهن صاج فرن بقليل من الزيت
يُنخل الدقيق في وعاء عميق، ثم تُضاف قطع الزبدة
يُفرك الخليط بأطراف الأصابع حتى نحصل على خليط مثل حبيبات الرمل أو البقسماط
يُضاف الحليب ويُعجن الخليط باليد للحصول على عجين ناعم ومتماسك
يُفرد العجين على سطح مرشوش بقليل من الدقيق على هيئة مستطيل
يُدهن عجين البيتزا بالصلصة
تُخلط باقي المكونات في وعاء وتُوزع فوق الصلصة
(مع مراعاة عدم وضع الصلصة أو الخليط على الأطراف)
يُلف العجين على هيئة اسطوانة ويُقطع بالسكين إلى حلقات
تُرص الحلقات في الصاج وتُخبز في الفرن حوالي 20 دقيقة أو حتى تمام نُضج البيتزا

اقتراحات التغطية أو التقديم

قليل من اللبنة مع قطع فلفل أحمر مشوية في الفرن وزيتون أسود أو ذرة مسلوقة
أنواع لانشون مختلفة تُشكل على هيئة أقماع صغيرة مع لصق الأطراف بقليل من اللبنة أو جبنة الكريمة
شرائح لحم روستو باردة مع شرائح شرائح الفلفل الأحمر المشوي و شرائح البصل المشوي