المقادير
بطاطس
كاس دقيق
و2 ملعقه بيكنج بودر
ملعقه شطه
ملعقة كركم
ملح حسب الرغبه
ماء
الطريقة
تقطع البطاطس بشكل نص قمر (مثل طريقة المطعم) و تسلق ربع سلق
تخلط المقادير السابقه ( التوابل ) جيدا في قدر
و يضاف الماء حتى يتكون لدينا خليط متوسط السمك
يوضع الخليط على البطاطس و تقلب جيداَ
تغطى البطاطس و تترك لمدة نصف ساعه أو ساعة حتى تأخذ النكهه
تقلى البطاطس بالزيت ثم يصفى من الزيت و يقدم
أو تحمر في الفرن بتكون ألذ وأخف وتقدم ساخنه
0 تعليقات