المقادير والطريقه

اسلقي البطاطس من غير ماتقشريها دعيها تبرد قليلا 
ثم قشريها فتتيها وهي دافيه وبعدين سبيها تبرد خالص

 قطعي الجزر الى شرايح سمكيه اسلقي في ماء غزير الى ان يلين الجزر
 فتتيه الى قطع صغيرة وسبيه يبرد

 في طبق عميق حطى البطاطس والجزر والبازيلاء المسلوقه طبعا والبصل والكزبرة والبقدونس والنعناع والبهارات والملح والفلفل والكمون والبابريكا والكزبرة الخضراء المفرومه
 قلبي بيديك الى ان تختلط المكونات 
و يتكون لديك عجينة خشنة بعض الشيء

 شكليها الى اقراص او الى اسطوانات صغيرة
رتبيها متباعدة في صينية وضعيها في الثلاجة لمدة 15 دقيفة لكي تتماسك

 ضعي البيض والملح والفلفل والقرفة والبابريكا في طبق واسع وقلبي

 ضعي البقسماط في طبق واسع

اغمسي اقراص الكفتة في خليط البيض 
وقلبي لتتغطى بطبقة رقيقة من البيض

 ضعي الأقراص في البقسماط 
وقلبي مع الضغط عليها قليلا ليلتصق البقسماط بالبيض

ملحوظه : انا ماحددتش كميات لانه ده راجع لذوق كل واحد 
اهم حاجه ان كميه البطاطس تبقى اكتر من كميه الخضار عشان الخليط يمسك كويس 

الطماطم بصوص الثوم الليمون
 تفرموا ثوم فرم ناعم قووى + عصير ليمون + خل + كمون + كسبره خضراء مفرومه ناعم وملح وفلفل
 تقلبوهم بع بعض وتخطلوه مع الطماطم المقطعه