باستا الفارفالى مع صلصه الطماطم والجبن بالخطوات

المقادير

3 ملاعق كبيره زيت زيتون
3 فصوص ثوم
علبه صلصه طماطم
150 جرام جبنه فيتا
3/4 معلقه صغيره ملح
ملعقه صغيره سكر
10 اوراق ريجان طازج
600 جرام باستا الفارفالى

الطريقه

اول حاجه هنجيب الثوم ونقشره ونقطعه شرايح رقيقه


ونجيب مقلاه ونحط فيها زيت زيتون
ولما يسخن نحط الثوم ونقلبه باستمرار لمده دقيقه


وبعدين نضيف صلصه الطماطم والملح والسكر ونقلب المزيج


نجيب الجبنه الفيتا ونقطعها لمكعبات صغيره


وبعدين نضيف قطع الجبنه المكعبات الى الصلصه ونقلب


ونخلى الحراره متوسطه
ونسبهم على النار حوالى 20 دقيقه
مع التقليب كل 3 دقايق


فالوقت دا نجيب اوراق الريجان ونقطعهم


وبعد 18 دقيقه نحطهم على الصلصه ونقلبهم كويس
ونسبهم 2 -3 دقايق على النار


هتلاقى الصلصه بقت سميكه


اسلقى المكرونه بالطريقه المعتاده


وبعدين نحطها ونصب عليها الصلصه الشهيه
وممكن نرش عليها جبنه البارميزان

باستا الفارفالى مع صلصه الطماطم والجبن بالخطوات

وبالهنا والشفا