المقادير
جلاش محمص فى الفرن بدون اى دهون
كيلو لبن نص دسم محلى بالسكر العادى مع سكر الريجيم حسب الرغبه
مكسرات محمصه مجروشه
ملعقه كبيره لبن مكثف خالى الدسم
الطيقه
نضع الجلاش بعد تكسيره قليلا فى طاجن فخار ونضع عليه الكسرات
يغلى اللبن جيدا ثم يصب على الجلاش
تدخل الفرن الحار على الصاجه لمده ربع ساعه
ثم تخرج ويدهن الوجه باللبن الكثف
وتعود ثانيه للفرن على الرف الاوسط حتى يحمر الوجه
لو نشفق شويه زودى لها قليل من اللبن
الطبق الصغير منها فيه 210 سعر حرارى
0 تعليقات