وصفات - فى اول الصفحه

ارز بالشعريه


المقادير والطريقه

اول حاجة نحط السمنة البلدي او الزبدة على النار
ومعاها شوية زيت درة صغيرين
والشعرية
انا بحب اعمل الشعرية كتيره شويه
نسيبها تتحمر خالص خالص
بعد كده نضيف التوابل وهي بتتحمر
هنحط
معلقة صغيرة كسبرة ناشفة
معلقة صغيره بهارات
رشة صغيرة قرفة
ونسيبها شويه
طبعا وهي لسة بتتحمر نغسل الرز
ماتغسليهوش وتنقعيه قبلها بفترة
علشان يطلع معاكي ملدن
نحط الرز والملح ونعد نقلب كويس جدا
لحد ما الرز يبتدي يتحمر مع الشعرية
بعد كده هنحط الميه لحد ماتغطي الرز
بس اوعي تحطي ميا ساقعة
لأ
الميه لازم تكون بتغلي
نسيب الرز على نار عالية لحد ما الميه تنشف خالص وتعمل خروم
بعد كده نهدي الناااار خالص خالص
ووطي النار عادي وحطي الشياطة
زي ما بتعملي الرز براحتك
أهم حاجة ان النار تبقا هادية جدا جدا جدا
ونسيبه يكمل سواه

بالهنا والشفا

إرسال تعليق

0 تعليقات