وصفات - فى اول الصفحه

بيتزا بالعيش البلدي



بيتزا بالعيش البلدي

تهدى النار عليها فى الفرن عشان العيش مينشفش
و تعتمدى اكتر على الشوايه اول ما الجبنه تسيح تطلعيها علطول

المقادير

خبز بلدى أى عدد

حشوة البيتزا

صلصة بيتزا جاهزة إن وجد - اختيارى
مشروم شرائح - اختيارى
زيتون اسود شرائح
فلفل رومى أى لون متوفر شرائح
شرائح طماطم عدد 4 شرائح لكل بيتزا
بصلة مقطعة جوانح رفيعة
جبنة موتزاريلا أو خليط موتزاريلا مع أى نوع آخر يذوب فى الفرن

الطريقه

يفتح رغيف الخبز ويفصل كل جهة عن الأخرى
يرص الخبز المفتوح فى صينية
يوضع كمية من الصلصة ثم الجبنة وتوزع على قطعة الخبز
ثم يرص فوقها الحشو الطماطم ثم البصل ثم المشروم والزيتون ثم على الوجه الجبن
تدخل الفرن على درجة حرارة 180 مئوية وتترك مدة 20 دقيقة أو حتى يذوب الجبن وتذبل الخضروات
تخرج من الفرن وتقدم ساخنة وبألف هنا وشفا

إرسال تعليق

0 تعليقات