المكونات
علبة كريم تشييز
نصف كوب سور كريم أو زبادى
كرفس أفرنجى مقطع قطع صغيرة أو يفرم فى الكبة
1\8 ملعقة صغيرة ثوم بودرة
ملعقة صغيرة شبت مفروم
نصف كوب فلفل رومى أحمر مقطع مكعبات
كوب ونصف بروكلى مسلوق ومفروم
الطريقة
نسلق حبات بطاطس وتقطع نصفين ثم تكور شوية من الوسط
ثم نخفق الكريم تشييز مع السور كريم او الزبادى ونحشى بة قلب البطاطس
ثم نخلط كل الخضروات مع بعض
ونضع شوية فى كل حبة بطاطس فوق الجبن ثم ترص فى طبق التقديم وتقدم
( وممكن بدل أنصاف البطاطس نسلق خرشوف كويس جدا ثم يستخدم بدل البطاطس )
0 تعليقات