مكونات طبقة البسكوت
200 جرام بسكوت
100 جرام زبده سايحه
مكونات طبقة التشيز
كوب لبن بودره
نص كوب سكر بودره
علبة قشطه بوك او نستله
5 قطع جبنه كيري
2 علبة زبادي
الطريقه
هنطحن البسكوت ونضيف عليه الزبده السايحه ونقلبه كويس لحد ما البسكوت كله يتغطى بالزبده وبعدين نوزعه في ورق الكب كيك ونضغطه كويس
هنضرب اللبن البودره والسكر والقشطه والجبنه والزبادي في الخلاط ونوزع الخليط فوق طبقة البسكوت
التسويه
هندخل الصنيه فرن سخن على درجة حراره 180 لمدة ربع ساعه لحد ما تمسك ونطلع الصنيه ونسيبها تبرد وبعدين ندخلها الثلاجه ولما تبرد نغطي بالصوص وبالهنا
0 تعليقات