المكونات
نص كيلو لحمه قطع
نص كيلو كوسه
نص كيلو بطاطس
ربع كيلو جزر
ربع كيلو بسله
بروكلي
بصله كبيره متقطعه
معلقة صلصه
2 ورق لورا
1 حبهان
1 قرنفل
عود قرفه
مكعب مرقه
ملح و فلفل
سمنه و زيت
الطريقه
في حله على النار هنحط سمنه و زيت و ننزل البصل نشوحه و ننزل عليه اللورا و الحبهان و القرنفل و القرفه و مكعب المرقه و نقلب و نضيف اللحمه و نشوحها كويس مع البصل و التوابل و نضيف معلقة الصلصه و نظبط الملح و الفلفل و نضيف لتر ميه مغليه و نغطي
ونسيب اللحمه تستوي تلت أربع سوى
هنجيب طاجن و نحط فيه الخضار المشكل و عليه اللحمه بكل السوائل اللي معاها و نغطي الطاجن
التسويه
هندخل الطاجن فرن سخن على درجة حراره 200 نص ساعه لحد ما الخضار يستوي و اللحمه تكمل تسويتها و بعدين نولع الشوايه نحمر الوش وبألف هنا
0 تعليقات