المكونات
750 جرام فراولة مقطعة انصاف
ثلث كوب سكر
معلقة صغيرة فانيليا سايلة
طريقة التحضير
فى حلة على نار متوسطة نحط 500 جرام من الفراولة ونضيف السكر والفانيليا
نقلب ونطحن الفراولة باستخدام معلقة خشب عشان نخرج العصير منها
نقلب ربع ساعة لحد لما الخليط يتكاثف ونرفع الحلة من على النار
نفرم الكمية اللى باقية من الفراولة فرم خشن ونضيفها للصلصة
نخلط المكونات كويس ونسيبها تبرد
نعبى الصوص فى برطمان محكم الغلق وتحفظ في الثلاجة لحين الاستخدام
يستخدم صوص الفراولة لتزيين الحلويات بكل انواعها
0 تعليقات