المكونات
500 جرام سجق بلدي
1/2 كيلو بطاطس مكعبات
2 بصلة كبيرة
2 فلفل رومي كبير
5 فصوص ثوم
1 ملعقة صغيرة ملح
1 ملعقة صغيرة فلفل
1 ملعقة صغيرة جوزة الطيب
2 طماطم
زبدة
دبس رمان
بابريكا
كاري
الطريقة
احضري طاسة وضعي بها الزبدة
ثم ضيفي السجق وقليل من الثوم وشوحيهم جيدا
ثم ضيفي دبس الرمان واتركيه على النار ليتشرب من التتبيلة
تبلي البطاطس بالملح والفلفل والبابريكا والكاريو جوز الطيب وقلبيهم
احضري ايناء اخر وشوحي به البطاطس مع القليل من الثوم والماء
احضري طاجن فخار وضعي به طبقة من البطاطس
ادخلي الطاجن الفرن لمدة ربع ساعة وقدميه ساخنا
0 تعليقات