عرق التليبيانك او التريبيانكو زي ما الجزارين بيسموه
بتطلبيه بالاسم من الجزار وتعملى فيه فتحات وتحطي فيها فصوص توم صغيرة
بتغلفيه بفلفل أسود وتوابل وتاخديه على صينية تيفال او جريل
فيها معلقة كبيرة زبدة وتديه صدمة من كل الإتجاهات
بتجيبي كيس حراري وتحطي فيه بصل وجزر وكرفس وملح وفلفل تحطى العرق فوقه
وتقفلي الكيس وتخرميه بخلة سنان او شيش عشان مايفرقعش
بتتحط في فرن حامي في الأول وبعدها نخلى النار متوسطة
بيتساب يبرد تماما ويتقطع بسكينة حامية
الصوص
بناخد البصل مع الجزر مع الصوص اللي نزل من اللحمة نضربه كويس في الخلاط
بنحط معلقة زبدة مع نص معلقة دقيق نشوحهم بسيط
وننزل عليهم بالصوص ونظبط الملح وبألف هنا
0 تعليقات