ڤياجرا مشوي بـ وصفة مطعم كوك دور - مع شوية اضافات

 

المقادير

( 2 لـ 3 ساندوتشات )

500 جرام جمبري مقشر الحجم اللي تحبيه
اصابع كابوريا 12 واحد كل واحد يتقطع علي 3

لتتبيل الجمبري

½ ملعقة صغيرة بهارات سمك او كمون
عصير ليمونه
½ ملعقة صغيرة مستردة
ملعقة صغيرة اويستر صوص او صويا صوص ( او ممكن تستغني عن الاتنين لو مش عندك )
ملح وفلفل اسود حسب ما تحبي
اضافات الساندويش
مايونيز
خيار مخلل
هوت صوص او بافلو صوص او french sauce
جبنة موزاريلا سايحه

الطريقه

تبلي الجمبري بكل مقادير التتبيله
ممكن تدخليهم الثلاجه شويه وممكن تشويهم علي طول
التسوية

طاسة تيڤال علي نار عاليا وسبيها تسخن كويس اوي
وحطي شويه صغيرة زيت صغيرين
نزلي الجمبري ووزعيه في الطاسة كلها علشان كله يستوي في وقت واحد
اول لما يغير لونه كله نزلي صوابع الكابوريا المتقطعه
قلبيهم مع بعض دقيقتين مش اكتر

متقلبيش جامد علشان الكابوريا ممكن تتهري وتفك من بعضها وهتبقى وحشه
لتحضير الجبنة الموزاريلا السايحه

طاسه تيفال حطي فيها شوية جبن موزاريلا
وهدي النار علي الاخر وغطيها لحد ما تسيح خاااالص

تحضير الساندويش

1- مايونيز كتيررر وخيار مخلل
2- هوت صوص
3- الجمبري والكابويا
4- موزاريلا سايحة
5- مايونيز

وبالهنا والشفا