المقادير والطريقه
2 بصله متوسطه ( ابيض ) حلقات تخينه
كوب دقيق
⅓ كوب نشا
م ك بيكنج بودر
م ص توم بودر
½ م ص ملح
كوب مياه بارده
ممكن اقل او اكتر
احنا محتاجين القوام يكون زي قوام الكيكه كدا
هنحط مياه لغايه ما نوصل للقوام المطلوب
هنقلبهم كلهم كويس مع بعض
ونحط ف الخليط دا بصل
نقلبهم براحه علشان البصل ميتكسرش
2 كيس كبير شيتوس Puffs
حار او عادي
مطحون فالكبه او يتكسر كويس وهو فالكيس
ناخد واحده واحده بعد ما نتاكد انها كلها متغطيه بالخليط وننزل اي زياده
ونحطها ف الشيتوس ونضعظ كويس من كل الاتجاهات
بعد ما نخلص الكميه كلها نغطيها وندخلها الفريزر ساعه قبل التحمير
وممكن تتخزن لمده طويله فالفريزر
هنحمرها بعد كدا ف زيت سخن
علي درجه حراره متوسطه
لمده 3 دقائق
وبس كدا خلصنا
بالهنا والشفا
0 تعليقات