المقادير
ربع كوب زبدة
2 معلقة كبيرة زيت زيتون
8 حبات بصل (كبير الحجم/ مقطع شرائح)
4 كوب مرق أو ماء
معلقة صغيرة بهارات مشكلة
نصف معلقة صغيرة ملح
ربع معلقة صغيرة فلفل أسود
4 شرائح خبز فرنسي
4 شرائح جبنة بروفولون
2 شريحة جبنة سويسرية
ربع كوب جبنة بارميزان مبشورة
طريقة التحضير
- في حلة على نار متوسطة سخني الزبدة وزيت الزيتون
وضيفي البصل وقلبي لحد ما يدبل
وبعدين ضيفي المرق والبهارات وتبلي بالملح والفلفل الأسود
وخليه لمدة 30 دقيقة على النار لحد ما يغلي
- سخني شواية الفرن لعمل الخبز والشوربة
- وزعي الشوربة بأطباق فرن عميقة مناسبة
وحطي على كل طبق شريحة من الخبز وشريحة من جبنة البروفولون ونصف شريحة من الجبن السويسري ورشة جبن بارميزان
ودخليها الفرن تحت الشواية لحد ما الجبنة تدوب وقدميها ساخنة
0 تعليقات