طريقه الكبده
الكبده بتتقطع
ويتعصر عليها شويه لمون وملح وخل وف حله نحط شويه زيت او سمن
ونشوح بصله مفرومه ومعلقى صغيره توم مفروم ونقلب ونقطع فلفل اخضر
ونقلب ونحط الكبده وفلفل اسود وكمون وكسبره
ونفضل نقلب لحد ماكل حاجه تستوى بنسبه 70% ونطفى
طريقه المكرونه
المكرونه انا مش بسلقها اصلا بسيبها تستوى بالصلصه ف الفرن
بس انتوا لو حابين يادوب تنزل في ميه مغليه كام دقيقه بس
الصلصه بحط ف حله سمن او زيت واشوح توم مفروم
واحط طماطم معصوره ومعجون صلصه طماطم ومكعب مرق فراخ
واقلب وملح وفلفل اسود وكمون وكسبره وشويه خل واقلب
وبعدين بحط ميه او شوربه المتوفر ع الصلصله كتير عن العادى
لان المكرونه هاتستوى ف الصلصله ف الفرن
نجيب الطاجن ونحط الكبده وعليها المكرونه ونغطيها بالصلصله
وتدخل الفرن لحد ماتستوى والصلصله تتشرب نطلعه من الفرن نسيبه بس يهدى
ونقلبه اللى مالوش ف الكبده ممكن تتعمل باللحمه المفرومه او فراخ متقطعه
ونمشى بنفس الخطوات والف هنا
0 تعليقات