المقادير
5 كوب ماء مغلي (لتر)
2 بصل مكعبات
عود كرات
كوب بسله (200 جرام)
كوب فاصوليا خضراء (200 جرام)
2 بطاطس مكعبات
2 حبة جزر مكعبات
ملح وفلفل وزعتر وروزمارى
مكعب مرق
كوب كريمة طهي (200 مل)
طريقة التحضير
في حلة على النار نشوح البصل والكرات فى السمنة ولما يدبل نضيف ماء مغلي
ولما تغلى نضيف مكعبات البطاطس والجزر والبسلة والفاصوليا ونقلبهم مع بعض
ونسيبها تتسوي ونتبلها بملح وفلفل وزعتر وروزماري ومكعب مرق
ونضيف كريمة طهي
ونقلبهم مع بعض ونسيبها تاخد غلوة
وبعدين نرفعها من على النار ونقدمها
0 تعليقات