المكونات
قطايف (الكمية حسب العدد)
شربات بارد
جوز هند للتزيين
الكاسترد
كوباية لبن بارد
معلقه كبيره بودرة كاسترد
معلقتين كبار سكر
رشة فانيليا
الشربات
كوباية سكر
كوباية ماء
عصرة ليمون
رشة فانيليا
الطريقة
هنحط الماء والسكر والليمون على النار يغلو
وبعد مانطفي هنضيف الفانيليا ونسيبه يبرد
هنخلط اللبن مع السكر والفانيليا والكاسترد
ونقلبهم ونرفعهم على النار ونقلب لحد مايتقلو
هنقفل القطايف زي القرطاس
ونسيب جزء مفتوح من فوق علشان الحشو ونحمرها في زيت سخن
ونطلعها على الشربات ونسبها تبرد
ونحشيها كاسترد ونزينها بمبشور جوز الهند وتتقدم
0 تعليقات