طريقه الفراخ
صدور فراخ متقطعه تخين بنتبلها ب ملح وفلفل و بابريكا وزعتر وبصل وتوم باودر وكسبره وشوية خل وباربكيو صوص ومعلقتين زيت
نشويها علي جريل ولما تستوى قطعيها وحطيها ع المكرونه
طريقه صوص المكرونه
مكعبين زبده عليهم معلقتين دقيق يتشوحو ننزل عليهم
بكوبايتين لبن وكوباية كريمه لبانى ونص مكعب مرقه ونص معلقة توم بودر وبصل بودر وفلفل اسمر وبابريكا
وربع كيلو شيدر مبشور ونص كوبايه موتزاريلا ومعلقتين جبنه كريمى
بنجهز مكرونه مسلوقه ونحطها عليه ونقلب شويه ع النار ونطفى وبالف هنا
0 تعليقات