المقادير
كوب زبده بدرجة حرارة الغرفه
3 كوب دقيق
نصف سكر بني
كوب سكر ابيض
بيضتين
رشة فانيليا
معلقه صغيره بيكنج بودر
ربع معلقه صغيره بيكينج صودا (كربوناتو)
نوتيلا للحشو
طريقة التحضير
- نسخن الفرن على درجة حراره 160
- نخفق الزبده والسكر كويس
ونضيف البيض والفانيليا
وبعدين نعجنهم مع الدقيق
- نشكل كور صغيره في قوالب الميني كب كيك
ونضغط عليها بصابعنا
أو غطا صغير وندخلها الفرن
- هنطلعها من الفرن بعد 5 دقايق ونرجع نضغط عليها
وندخلها الفرن تاني لحد ما تحمر من فوق
وتاخد اللون الدهبي نطلعها من الفرن
- نخليها تبرد شويه
ونشيلها من القالب ونحشيها نوتيلا وبالهنا والشفا
0 تعليقات