بسكويت النشادر


المقادير

500 جرام زبدة
كوب سكر (200 جرام)
5 بيضات
باكو فانيليا
كوب حليب (200 مل)
معلقة كبيرة ممسوحة نشادر
750 جرام دقيق
نصف معلقة كبيرة بيكنج بودر
معلقة صغيرة ملح

طريقة التحضير

- في حلة على النار ندفي الحليب وتدوب فيه النشادر

- نخفق السكر مع الزبده لحد ما نحصل على خليط كريمي

- نضيف البيض بيضه بيضه ونضيف الفانيليا ونخفقهم مع بعض
ونضيف الحليب بالنشادر ونخفقهم مع بعض كويس

-في بوله نخلط الدقيق والبيكنج بودر والملح
ونقلبهم مع بعض ونضيفهم
على الخليط السابق ونقلبهم كويس لحد ما نحصل على عجينة ناعمة ومتماسكة

- نعبي العجينه في كيس حلواني خاص بالبسكويت نجيب صينية
وندهنها زيت بسيط جدا

- نشكل البسكويت ونرصه في الصينية
ونحاول على قد ما نقدر إننا نخلي
مقاس التقطيع كله يكون متساوي ندخلها على درجة حرارة 180 لمدة 10 دقايق

ملحوظه مهمه

لو هتستخدم ماكينة البسكويت هتزود كوب دقيق على
الخليط السابق ولازم ندخل العجينة الثلاجه لمدة نصف ساعه تاخد تبريد
بحيث تكون العجينه متماسكه أكثر من اللي بتتقطع بكيس الحلواني