سندوتشات فراخ بانية


المقادير

2 خبز فينو
2 معلقة سلطة طحينة (50 جم)
2 معلقة مايونيز (50 جم)
2 معلقة كاتشب (50 جم) (البانية الزنجر)
2 صدر دجاج
معلقة مسطرده (25 جم)
معلقة زبادى (25 جم)
معلقة زيت (25 مل)
ملح وفلفل وشطه
نصف كوب دقيق (100 جم)

العجينه

كوب وربع دقيق (250 جم)
نصف كوب نشا (100 جم)
نصف معلقة بيكنج بودر (10 جم)
ملح وفلفل وشطه
كوب لبن (200 مل)
2 بيضه
زيت للقلى

طريقة التحضير

فى بوله نخلط مسطرده وزيت وزبادى وملح وفلفل وشطه
ونقلبهم مع بعض ونضيف قطع الفراخ ونقلبهم مع بعض
ونسيبها فى التتبيله لمدة ساعتين على الاقل ونعفرها بالدقيق

العجينه

فى بوله نخلط دقيق ونشا وبيكنج بودر وملح وفلفل وشطه
ونقلبهم مع بعض وفي بوله تانيه نخلط لبن وبيض ونقلبهم مع بعض
ونضيفهم على الدقيق ونقلبهم مع بعض لحد ما تكون عجينه سائله
ونسيبها ترتاح نصف ساعه ونحط قطع الفراخ فيها
فى طاسة على النار فى زيت سخن عميق نقلى الفراخ
نجيب فينو ونحط فيه سلطه طحينة وكاتشب ومايونيز ونضيف الدجاج وشرائح خس وطماطم